Nyhedsarkiv

88 børn og unge fra start til Junior Grand Prix
af Henrik Andersen     8/10-2023

Søndag den 8. oktober blev 2023-24 sæsonens Junior Grand Prix (JGP) skudt i gang i skakklubben Skak for sjov på Frederiksberg.  I alt deltog 88 børn og unge i københavnsområdet og gæster udefra i arrangementet, og det er flere end nogensinde før i Københavns Skak Unions JGP.

Holger Hjulmand, Gentofte Skakklub, Hjalte Taaning, ingen klub, og Asbjørn Vesterkær Slavensky, Skak for sjov, vandt henholdsvis Begyndergruppen, Basisgruppen og Mestergruppen.

Både Hjalte og Asbjørn (billedet, fotograf Jesper Simonsen) opnåede den maksimale score, 7 point ud af 7 mulige. Se resultaterne fra turneringen.

I overensstemmelse med turneringens pointskala er der givet point til de fem bedst placerede i Begyndergruppen, de 10 bedste i Basisgruppen og de syv bedste i Mestergruppen – se den aktuelle stilling efter sæsonens første turnering.

Invitér skak-venner til den næste skak-aktivitet
Hvis du har en invitation til et skak-arrangement, som du gerne vil have omtalt her på hjemmesiden, så send en mail til redaktør Henrik Andersen, skakforsjov@gmail.com
Arrangementet skal foregå i København og have relation til en eller flere københavnske skakklubber.

Find en god skakklub
I København er der over 20 skakklubber, og hvis du ikke allerede er medlem af en af dem, kan du finde en god klub for dig på oversigten over københavns skakklubber.