Nyhedsarkiv

Program for holdturnering sendt frem til klubberne!
af Holger Lodahl     2/9-2023

Tilmelding af hold til holdturnering 2023-24 i 1. hovedkreds

AF: HOLGER LODAHL OG ERIK JARLNÆS

Det er nu tid til, at klubberne får afklaret, hvor mange hold I ønsker at stille med i den kommende sæson i holdturneringen i 1. Hovedkreds. Og efter I har besluttet dette - så få tilmeldt holdene til undertegnede på mail: holdturnering@ksu.dk

Som altid kan man stille med både 8-mands hold og 4-mandshold. Og gerne så mange som muligt!

Tilmelding senest søndag 24. september.

Hvis der er enkelte runder, hvor jeres hold ikke kan spille på hjemmebane, må I godt skrive det. Ligeledes hvis I ønsker, at jeres hold har hjemmekampe samtidig (eller det modsatte). 

Holdturneringen vil blive afviklet i ugerne 44-46-48-50-3-5-11 Den afsluttede fællesrunde forventer vi bliver afviklet lørdag den 16. marts i Tapeten, Ballerup. 

Når I har tilmeldt holdene til mig, sætter vi holdene op i de enkelte rækker, og der vil så blive åbnet for registrering af styrkeliste m.m i turneringssystemet. Når det sker bliver I selvfølgelig informeret.

Bemærk, at vi har to nye holdturneringsledere fra i år, og tusind tak til Peter Olsen for hans store indsats i de mange år, han har stået for det.

Venlig hilsen

Holdturneringsleder i KSU

Holger Lodahl og Erik Jarlnæs

I skal stadig benytte e-mail adressen: holdturnering@ksu.dk

Invitér skak-venner til den næste skak-aktivitet
Hvis du har en invitation til et skak-arrangement, som du gerne vil have omtalt her på hjemmesiden, så send en mail til redaktør Henrik Andersen, skakforsjov@gmail.com
Arrangementet skal foregå i København og have relation til en eller flere københavnske skakklubber.

Find en god skakklub
I København er der over 20 skakklubber, og hvis du ikke allerede er medlem af en af dem, kan du finde en god klub for dig på oversigten over københavns skakklubber.