Nyhedsarkiv

Op- og nedrykning i holdturneringen 2022-23
af Peter Olsen     12/3-2023

Til klubberne i 1. hovedkreds

Efter Fr.berg spillede 4-4 med Bornholm i 2. division lørdag 11. marts, ligger det nu fast, hvor mange hold der rykker op og ned i holdturneringen i 1. hovedkreds. Det uafgjorte resultat betyder nemlig, at der ikke vil være københavnske hold blandt de nedrykkede hold fra divisionsturneringen i år.

Det betyder at nr. 1 i mesterrækken rykker op i 2. division, mens nr. 1 og 2 i de øvrige rækker rykker en række op.

Mht nedrykning, så vil nr 8 i mesterrækken og nr 8 i 1. - 4. række rykke ned række ned, dvs der vil kun være en nedrykker fra hver række.

Ved holdafslutningen i Ishøj på lørdag vil der være præmie til gruppevinderne. 5. række bliver først færdigspillet i ugen efter, så her vil KSUs bestyrelse sørge for at præmien bliver uddelt når det er helt sikkert hvilket hold som vinder rækken.

Vi ses på lørdag i Ishøj!

Invitér skak-venner til den næste skak-aktivitet
Hvis du har en invitation til et skak-arrangement, som du gerne vil have omtalt her på hjemmesiden, så send en mail til redaktør Henrik Andersen, skakforsjov@gmail.com
Arrangementet skal foregå i København og have relation til en eller flere københavnske skakklubber.

Find en god skakklub
I København er der over 20 skakklubber, og hvis du ikke allerede er medlem af en af dem, kan du finde en god klub for dig på oversigten over københavns skakklubber.