Nyhedsarkiv

Fællesafslutning 2022-23
af Peter Olsen     8/3-2023

Til klubberne i 1. hovedkreds

NB: Bemærk at hold i 5.række ikke deltager i fællesafslutningen i Ishøj.

18. marts er det tid til fællesafslutningen i 1. hovedkreds. I modsætning til tidligere, så afvikler vi i år fællesafslutningen i Ishøj på adressen ”Brohuset”, Vejlebrovej 45, 2635 Ishøj. Spillestedet ligger ca 500 meter fra Ishøj Station som er placeret på Køge Bugt-banen med linie A som stopper på stationen. Hvis man tager bilen, så ligger spillestedet tæt på E20.

Det er grupperne Mesterrækken, 1.-, 2.-, 3.- og 4.-række som afvikler sidste runde i Ishøj. Spillestedet er desværre ikke stort nok til at alle rækkerne afvikles samtidig, så 5. række afvikler deres sidste kampe ved at de normale hjemmehold selv afvikler runden i uge 12. Det er holdene Gentofte 2, Hvidovre 3, Ishøj 2, Tåstrup 2, Amager 5 og Skak for Sjov 2 som dermed har holdkamp i ugen efter.

Kampene begynder kl. 13:00, men det forventes at alle hold(og spillere) er på spillestedet i god tid inden. Som tidligere er det ”hjemmeholdet” som har ansvaret for brik, brætter, noteringspapir & ure, samtidig med at de også skal stille med en kampleder. Jeg vil selv være til stede ved fællesafslutningen, således at hvis der i en kamp opstår tvister, så kan man kontakte mig og (forhåbentlig) få det løst. Det er dog sjældent jeg oplever kampledermæssige udfordringer i forbindelse med fællesrunden.

Ishøj vil sørge for at der blive solgt diverse spise&drikke i en bod. I boden kan man købe øl, vand, kaffe samt chokoladebarer, kager og frugt samt miniflutes med ost, eller miniflutes med ost og skinke, salatblad og peberfrugt.

KSU vil i forbindelse med fællesrunden sælge ud af Tshirts som har været til overs fra diverse PolitikenCup/Xtracon Open som vi har afholdt tidligere år. De vil blive solgt billigt (1 T-shirt for 20 kr, 3 T-shirt for 50), så hvis éns ”Skakgarderobe” skal suppleres kan det anbefales at medbringe penge til dette. Overskuddet fra tøjsalget vil gå til et juniorarrangement næste år. Der er størrelser fra ”8-10 år” op til ”XXXL”.

Vi ses lørdag 18. marts kl. 13 i Ishøj

Peter Olsen, Holdturneringsleder i KSU

Invitér skak-venner til den næste skak-aktivitet
Hvis du har en invitation til et skak-arrangement, som du gerne vil have omtalt her på hjemmesiden, så send en mail til redaktør Henrik Andersen, skakforsjov@gmail.com
Arrangementet skal foregå i København og have relation til en eller flere københavnske skakklubber.

Find en god skakklub
I København er der over 20 skakklubber, og hvis du ikke allerede er medlem af en af dem, kan du finde en god klub for dig på oversigten over københavns skakklubber.