KM i Lyn

18-03-2012

Om der tidligere har været afviklet KM i lynskak skal vi ikke udtale os om, men fremover er det meningen at der hvert år kåres en københavnsmester i lynskak. Første lynmesterskab bliver afviklet i april måned i K41's lokaler i Valby;

KSU og K41 indbyder hermed til KM i lynskak, der afholdes fredag den 27. april kl. 20 i K41's lokaler på adressen Mellemtoftevej 11, 2500 Valby.

Alle medlemmer af DSU kan deltage, dog kan kun medlemmer af KSU blive Københavnsmester. Der er  et deltagerloft på 44. Pladser tildeles efter først til mølle-princippet. Er der ikke fyldt op med forhåndstilmeldinger kan man møde op i klubben på aftenen og komme med i turneringen. Hvis alle pladser er forhåndstilmeldt kan man på aftenen komme på venteliste og komme med hvis en eller flere af de forhåndtilmeldte ikke møder op.

Der spilles 10 runders schweizer og ved ligestilling findes Københavnsmesteren ved brog af korrektion, øvrige præmier fordeles ved deling hvis der er ligestilling.

Garanteret 1.præmie på 1000 kr. til vinderen af turneringen og garanteret præmie på 500 kr. til Københavnsmesteren,  derudover  gode ratingpræmier. Indskuddet til turneringen er 100 kr. per deltager, som betales inden 1. rundes start. 100 % af indskuddet + tilskud fra KSU går til præmier.

Tilmelding sker via linket www.ksu.dk/kalender/dotnet/tilmeld.aspx
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk