Holdturnering før sidste runde

08-03-2010

Af holdturneringslederen

Efter sidste runde i 1. og 2. division er det nu klart, at der kun bliver 2 nedrykkere fra Mesterrækken, da eneste KSU nedrykker fra 2. division blev K.S.

Længere nede i rækkerne betyder det, at begge de to 2ere i 2.række rykker op i modsætning til sidste år, hvor de skulle spille omkamp.


Efter afslutningen af divisionsturneringen er der også 3 spillere, som har nået de  maksimale 10 holdkampe. Det er Jan Mose Nielsen (Taastrup), Dick Sørensen (Taastrup), og Nicolai K. Brondt Pedersen (BMS). De kan derfor ikke spille med i sidste runde af holdturneringen.

Der har i de sidste 2 runder af holdturneringen været 3 tilfælde hvor jeg har vurderet at en spiller havde meldt afbud eller ikke havde tilmeldt sig en holdmatch, men alligevel stod på holdkortet. Det har i alle 3 tilfælde bevirket, at partiet ikke er blevet ratet og at spillerens klub er blevet fratrukket 1 point. Begrundelsen er, at klubberne burde have vidst at spillleren ikke ville deltage i holdkampen, og derfor have skaffet en reserve eller stillet op på de 7 første brætter. Det drejer sig om matcherne BMS III - Fr.berg II(BMS fratrukket 1 point), LVS II - K41 V(K41 fratrukket 1 point) og Brøndbyerne I - Damhus II(Damhus fratrukket 1 point).

 

Der er indtil videre 2 spillere som har scoret kandidatresultater i årets holdturnering. De 2 dygtige spillere er Klaus Poulsen fra Odysseus II og Kasper Møller Jørgensen fra K41 III. De vil begge have mulighed for at deltage i kandidatklassen allerede i år i Hillerød. Desværre ser det ikke ud til, at der er nogle spillere som har mulighed for at gøre dem kunsten efter i sidste runde.

EDIT 11.03.: Frode B. Nielsen fra Fr.berg har venligst gjort mig opmærksom på, at yderligere 2 spillere har mulighed for at få et kandidatresultat. Finn Vester(LVS I) og Bo Garner Christensen(K 41 III) kan med sejr i sidste runde ligeledes sikre sig et kandidatresultat. I begge tilfælde er det dog afhængig af modstanderens ratingtal.
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk