Larsen fejres

01-03-2010
Af Jan Løfberg

"Skal vi ikke lave noget i anlednings af Bent Larsens fødselsdag?"

Jens Kristiansen var initiativtager - og Skakforeningen Øbro var straks med på ideen. Så på torsdag - på Larsens 75 års dag - hyldes stormesteren. Start kl. 19.30 og en halv times tid senere bliver stormesteren ringet op og ønsket tillykke. Stormesteren har lovet at være i nærheden af telefonen.

Overtegnede fortæller lidt om Larsen. Da Skakbladet har været næsten hele vejen rundt i hyldestnummeret, vil jeg tage udgangspunkt i nogle af de mindre kendte træk fra stormesterens lange karriere.

Jens Kristiansen viser og kommenterer nogle fremragende TV-udsendelser fra slutningen af 70erne. Her bliver det klart for enhver. hvilken formidabel pædagog Larsen er. Senere samles ind til en gave, og under alle omstændigheder er det en aften i Larsens tegn. Det er fortsat muligt at melde sig arrangementet ganske gratis. Det sker til venstre på denne hjemmeside under "Kalender, kommende begivenheder".

På lørdag hylder Dansk Skak Union Larsen med en turnering - også i Øbro. Stormestrene Jonny Hector og Lars Bo Hansen er blandt de foreløbig 54 spillere, der har tilmeldt sig. Den turnering kan du klikke dig ind på til højre på denne side under "Bent Larsen 75 år".
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk