Deltager nr. 100 i Politiken Cup

06-05-2009
Af Jan Løfberg

Det blev en svensker med et drabeligt navn, der meldte sig som deltager nr. 100 til sommerens største danske skakbegivenhed, Politiken Cup/Copenhagen Open. Mattis Olofsson-Dolk med rating 1683 er således den seneste tilmeldte. KSU-formand Lars Bech Hansen, der i disse dage har travlt med Copenhagen Chess Challenge i Ballerup, oplyser, at de 100 tilmeldte svarer nogenlunde til, hvad der havde meldt sig på samme tidspunkt sidste år.

Det bliver spændende om den opadgående trend med deltagerrekorder i Øbro Nytår, Scandinavian Open og CCC fortsætter i Politiken Cup. Indtil videre er det sløjt med tilmeldingerne fra den danske elite lige under stormesterniveau. Måske er det den flotte top, der afholder de næstbedste fra at melde sig? Det er jo aldrig sjovt at tabe, selv om det kan være lærerigt!

Det er stadig muligt at melde sig til turneringen, der spilles under aldeles fremragende forhold på Lo-Skolen fra 18. til 26. juli.

 
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk