Godt Nytår

31-12-2008

KSU ønsker alle københavnske skakspillere samt venner og samarbejdspartnere et godt nytår med håbet om endnu et godt skak år i 2009.
2008 sluttede optimistisk med et flot besat KM, fornemt arrangeret af Øbro med rigtigt mange deltagere, KSU siger tak til arrangører og deltagere for en god turnering, samt ønsker IM Esben Lund tillykke med det første Københavnermesterskab i en karierre, der er ved at tage fart mod måske en GM-titel i de kommende år.

2008 har været et godt år for skakken i København med mange fine begivenheder, GM-turneringer i Ballerup hos BMS og i Valby hos K41, samt mange gode koordinerede turneringer rundt i hele området.

På juniorfronten har der været det sædvanlige høje aktivitetsniveau, og det vil forsætte i 2009, formentlig også med nye tiltag.

Skak i dagtimerne har kørt ¨på de fleste mandage i K41 og vil fortsætte igen i 2009, til glæde for ikke mindst vores seniormedlemmer.

Årets højdepunkt i 2008 var som sædvanlig Skakfestivallen med 280 deltagere, som selvom den spilles på Lo-skolen er en fast del af det københavnske skakår, i år startede festlighederne med en simultan på Københavns Hovedbanegård, med en af verdens stærkeste spillere Pavel Eljanov fra Ukraine, i 2009 regner vi med at gentage successen, denne gang med GM Peter Heine Nielsen.

Skakfestivallen er igen i 2009 også nordisk mesterskab og vi er ved at skrabe et meget spændende seværdigt felt frem, der er god grund til at bakke op om året skakbegivenhed og spille med, sammen med alle de andre skakvenner. I år er sporarbejderne på Kystbanen overstået, så mulighederne for at komme hurtigt frem med offentlig trafik er meget bedre i 2009 end den har været i 2007 og 2008.

KSU har skiftet et par ledere i det år der er gået og indennæste delegeretmøde, skal vi have fundet en dygtig holdturneringsleder til at overtage arbejdet med holdturneringen.

Godt Nytår.

Lars-Henrik Bech Hansen
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk