Vellykket afslutning på holdturneringen

31-03-2008

Lørdag d.29.marts afvikledes sidste runde af holdturneringen. For 7. gang i træk som fællesafslutning og for 4. gang i Tapeten i Ballerup, hvor BMS - under ledelse af formand Sigfred Haubro - stod for et velgennemført arrangement.

4.række var færdigspillet i forvejen, men de øvrige grupper med ca. 360 af KSUs spillere var samlet til de afgørende kampe om op- og nedrykning. Resultater og slutstillinger kan ses under "Holdturneringen"

Herlev Skakklub vandt sikkert Mesterrækken og spiller til næste sæson i 2.division. I de øvrige grupper rykker nr.1 op, og det gør også mindst en af de to 2ere i 2.række. I Mester-, 1. og 2. række rykker nr.7 og 8 ned, mens der er en mulighed for at nr.6 i Mesterrækken også nedrykkes.

Denne uklarhed skyldes, at divisionsturneringen først slutter 13.april. Den sidste resultatliste udsendes til KSUs formænd og holdledere, når op- og nedrykning er afklaret.
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk