Klar til første Junior Grandprix på lørdag

11-11-2007

Sæsonens Junior Grandprix serie starter ud på lørdag d. 17. november kl. 10,00 hos BMS Skak i Ballerup med det første af 6 stævner. Se datoerne i kalenderen i spalten til højre, som vises når man vælger "Nyheder" i menuen for "Juniorskak".

Junior Grandprix stævnerne er for alle juniorspillere - uanset om man er i klub eller ej. Både stærke juniorer og dem, som lige har lært at spille skak, kan deltage, og der spilles om præmiepenge, som noteres på præmiegavekort, der uddeles ved sæsonens slutning til april 2008. Ud over dette spilles der også om kvalifikationspladser til Sjællandsmesterskabet 2008.

Aldersgrupperne og pointsystemet kan ses her, og på denne side kan man læse alt om Junior Grandprix'erne og om Sjællandsmesterskabet, hvor reglerne netop er blevet justeret lidt og skrevet ned (nederst på siden). Slutstillingen fra sidste år kan ses her - og i øvrigt kan det hele findes via "Juniorskak" menuen her på KSU-siderne.

Tilmelding skal ske via skakklubbernes juniorledere, for de spillere som er i skakklub. Hvis man ikke er i skakklub, kan man henvende sig direkte til KSU's juniorleder (se kontaktinfo via menuen "Bestyrelsen". Indskuddet i Junior Grandprixstævnerne er 30 kr. pr. deltager.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til Junior Grandprix'erne! Og husk at holde øje med juniorsiderne her hos KSU!

 
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk