Nyt fra KSU`s bestyrelse

18-08-2007

KSU`s bestyrelse holdt møde i går og fra mødet kan der fortælles om flg: punkter:

KSU`s delegeretmøde bliver Fredag den 7 September 2007 hos K41 indkaldelse bliver offentligjort på hjemmesiden og udsendt pr. mail til klubberne i slutningen af næste uge (torsdag eller fredag) .

Åbent KM med pæne præmier spilles i efterårsferien (Hvis vi finder et spillested!).

Indkøb af 4 digitalbrætter med ure vedtaget, så er vi selvforsynede til Politiken Cup.

Politiken Cup 2007 blev evalueret:
Flot regnskab på vej for turneringen. pga Deltagerrekord. forholdene på skolen er blevet meget rost. ændringer til næste år vedtaget.
Indskudet nedsat med 50 kr, ved betaling inden 30.6.2007, betænkningstiden moderniseret så det letter turneringslederne den nye betænkningstid bliver 100 minutter til 40 træk, derefter + 30 minutter til resten af partiet, med tillæg af 30 sekunder pr træk fra træk 1.
Terminen for turneringen bliver lørdag den 19 juli til søndag den 27 juli fortsat med en dobbeltrunde, søndag af hensyn til normchancerne.

Sidebegivenhederne bliver B-gruppe som i år, Problemskak (hvis de har lyst), Lyntunering med tilmeldingsfrist dagen før af hensyn til planlægningen, samt 2 eller 3 simultaner. Bulletinen afskaffet der vil dog kunne købes partiafskrifter.

KSU opretholder sit rejsetilskud for KSU-medlemmer på 200 kr i 2008.

Første klub der indsendte en ansøgning til KSU`S nye initiativpulje blev Taastrup Skak forening der har fået støtte til et simultan arrangement med Allan Stig Rasmussen, mere om denne i en senere nyhed.  Der er stadig 9 tildelinger tilbage i 2006.

 

 

 
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk