JuniorelitetrŠning med GM Ivanov

14-04-2007

Så er der klar til første session i den traditionelle KSU Juniorelitetræning op til årets Politiken Cup! Og det er med stor glæde at vi kan præsentere en aftensession med den kompetente og sympatiske russiske stormester GM Mikhael Ivanov, som vi kender fra Tåstrup/Skovlunde Open sidste år - nu BMS/TSF Open - hvor Ivanov også deltager i år 2.-6. maj.

 

Træningssessionen med GM Ivanov bliver tirsdag d. 8. maj kl. 19,00 - 22,30 i Ballerup på Tapeten hos BMS Skak, og det vil foregå på engelsk. Mikhail Ivanov vil fortælle om nogle nyheder og fejl i nogle åbninger og fortælle om strategier og analyser i midtspillet.

Dette tilbud til KSU's elitejuniorer vil bestå af:

  • To træningssessioner - den første med GM Ivanov jf. ovenfor, den anden vil blive annonceret senere.
  • Deltagelse i sommerens Politiken Cup, som spilles sidste uge i juli på LO-skolen i Helsingør.

Målgruppen for denne pakke er KSU's juniorer med rating 1600 og derover, primært de aktive juniorer i fremgang! Dog kan også talentfulde juniorer "på vej frem" komme i betragtning som deltagere, selvom deres ratingtal skulle være lavere, da tallet jo typisk halter lidt efter for spillere i stor fremgang. Men holdstørrelsen begrænses til i størrelsesordenen 10-12 deltagere.

Der bliver sendt besked ud til KSU's juniorledere i klubberne mv., som koordinerer tilmelding. Interesserede juniorer skal derfor henvende sig til deres juniorleder. Der vil være en vis del egenbetaling for "pakken", men dog med en favorabel pris.

 
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk