God jul til KSU's skakjuniorer og juniorledere

10-12-2006

Der er nu spillet 2 af sæsonens 7 Junior Grandprix'er, og det er dejligt at se at ikke mindre end 53 juniorer fra 8 forskellige af KSU's skakklubber allerede har været med! Pointstillingen og gavekortene er opdateret og kan ses via juniormenuen, og i kalenderen er der klar til de 5 Junior Grandprix'er i forårssæsonen. Og når vi når frem til slutningen af april 2007 spilles det årlige sjællandsmesterskab, hvortil de 8 bedst placerede i hver aldersgruppe er kvalificeret.

Lørdag d. 9. december blev den anden, og foreløbig sidste, af sæsonens to åbningstræningssessioner for KSU-juniorer gennemført. Hvis der er interesse for det, vil KSU overveje at gennemføre endnu en træningssession i foråret, men forårssæsonen er travl, og det kan måske først blive muligt igen i efteråret 2007. Her i december kan man dog få lidt ekstra træning ved at løse de daglige små opgaver i Dansk Skoleskaks julekalender, som kan findes via forsiden af Dansk Skoleskaks hjemmeside - link her.

KSU's skakjuniorer og juniorledere ønskes en god jul - og på gensyn i 2007!

 
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk