Sæsonen 2006-07 for juniorer

09-08-2006

Skaksæsonen 2006-07 er ved at starte op her i august, og for KSU's juniorer er nogle af arrangementerne ved at komme på plads i kalenderen. KSU's Junior Grandprix serie fortsætter med omkring 7 stævner også i denne sæson - og efterårets 3 JGP'er er allerede på plads, jf. kalenderen i spalten til højre på juniorsiden. De 4 JGP'er i foråret er på vej, og som altid vil de bedst kvalificerede i hver aldersrække (normalt de 8 højest scorende) være kvalificeret til Sjællandsmesterskabet 2007, der spilles en lørdag ultimo april eller primo maj.

Men inden JGP'erne starter spilles allerede lørdag d. 23. september kl. 10 - ca. 16 det åbne københavnsmesterskab for juniorer, der ligesom de sidste par sæsoner arrangeres på Tapeten i Ballerup, i år af den nye klub BMS Skak, som er en fusion mellem Ballerup Kommunes tidligere klubber Tårnet/Ballerup Skakklub og Skovlunde Skakklub. Ligesom sidste år kan vi forvente deltagelse af en ikke ubetydelig delegation svenske juniorer, der tager turen over Øresund for at prøve kræfter med KSU-juniorerne. Så ud over kampen om medaljerne bliver der også lidt prestige om opgøret mellem Danmark og Sverige i hver række!

Endvidere skal det allerede nu nævnes, at KSU planlægger et par træningssessioner, formentlig åbningstræning, for juniorerne lige under junioreliten, dvs. juniorer i ratingområdet ca. 1100-1600. Der vil, ligesom for junioreliten træning, være brugerbetaling, og tidspunktet forventes at blive lørdag formiddag ca. 10-13. Der kommer senere mere information om dette.

Sidst skal det lige nævnes at det traditionelle Juniorhold-DM mellem DSU's hovedkredse i år spilles i weekend'en 6.-8. oktober, ligesom tidligere år på Tjele Efterskole. KSU forventer at deltage med et hold, der senere udtages.

Og så er det ellers bare med at finde skakbrættet og træningshæfterne mv. frem igen efter sommeren! Og husk at holde øje med siden her, hvor alle arrangementer for juniorer i KSU vil blive omtalt.
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk