JuniorelitetrŠning med IM Emil Hermansson

15-05-2006

KSU's juniorelite tilbydes efter samme koncept som i tidligere sæsoner en træningspakke her i forsommeren med:

  • To træningssessioner med den svenske internationale mester Emil Hermansson
  • Deltagelse i sommerens Politiken Cup, som spilles sidste uge i juli i Tåstrup.

IM Emil Hermansson, som for et par uger siden hentede en suveræn 1.plads i K41's CorpSoft Nordic IM-turnering med flotte 8 af 9, har allerede flere danske elever, og det forventes derfor ikke at være et problem at forstå Emil's svenske sprog. Træningssessionerne med Emil Hermansson holdes på følgende tidspunkter:

  • Torsdag d. 25. maj kl. 11-15 (Kr. Himmelfartsdag)
  • Lørdag d. 10. juni kl. 13-17

Målgruppen er KSU's juniorer med rating 1600 og derover, primært de aktive juniorer i fremgang! Dog kan også talentfulde juniorer "på vej frem" komme i betragtning som deltagere, selvom deres ratingtal skulle være lavere, da tallet jo typisk halter lidt efter for spillere i stor fremgang. Men holdstørrelsen begrænses til i størrelsesordenen 12 deltagere.

Der er sendt besked ud til KSU's juniorledere i klubberne mv., som koordinerer tilmelding. Interesserede juniorer skal derfor henvende sig til deres juniorleder. Der vil være en vis del egenbetaling for "pakken", men dog med en favorabel pris.

 
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk