Copenhagen Chess School

26-01-2006Esben Lund fra Skakklubben K41 har fornyligt startet Copenhagen Chess School.
I den forbindelse har KSU modtaget denne pressemeddelelse:

Copenhagen Chess School er et forum, både for dem der vil modtage undervisning, men også for dem der gerne vil lære fra sig. Der vil være en bred vifte af tilbud, både 1-dags såvel som weekend-kurser, bog-præsentationer og foredrag, foruden almindelige kurser, som typisk strækker sig over 8 onsdage á 2 timer.

Aktuelle kurser er:


  1. Analyseteknik (start 22.02, 8 lektioner á 2 timers varighed, underviser: Christian S. Christensen)

  2. Semi-Slavisk (start 15.02, 8 lektioner á 2 timers varighed, underviser: Esben Lund)

  3. ChessBase (15.02, 1 lektion á 2 timers varighed, underviser: Esben Lund)

Formålet med Copenhagen Chess School er at organisere ndervisningen og træningen af skakspillere, for derigennem at styrke både skakken som sport og de enkelte spillere. Undervisningen vil foregå i hovedstaden, men alle er selvfølgelig velkomne til at deltage.

De kommende kurser for foråret 2006 er allerede slået op på hjemmesiden. Undervisere og foredragsholdere til foråret er foreløbig Esben Lund og Christian S. Christensen fra Øbro.
Desuden arbejdes der i øjeblikket på at arrangere foredrag med nogle af vores hjemlige GM?er, så hold øje med programmet for foråret.

Kig ind på www.copenhagenchess.dk for at få oplysninger om kurser i det kommende forår 2006 samt andre informationer om Copenhagen Chess School.Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk