Taastrup/Skovlunde International Junior Open

08-04-2005Taastrup/Skovlunde International Junior Open
Taastrup Skakforening og Skovlunde Skakklub arrangerer i samarbejde en stærk international juniorturnering samtidig med på Quality Hotel i Taastrup 20.-24. april. Turneringens primære målgruppe er de to klubbers stærkeste juniorer samt den danske juniorelite, men for at åbne mulighed for norm-chancer inviteres også udlændinge og seniorer med titler og god ELO-rating.
Turneringen bliver samtidig, efter aftale med Juniorlandstræneren, dansk kadet-mesterskab 2005 - dvs. dansk mesterskab for spillere født 1989 og senere. Danske kadetter med ELO-tal eller med dansk rating på mindst 1600 kan tilmelde sig. Det er dermed første gang, der afholdes dansk mesterskab for kadetter (spillere der ikke er fyldt mere end 16 i indeværende år).

Turneringen spilles som 9-runders open med begrænset deltagerantal (32). Placeringen af turneringen - samtidig med og samme sted som Sigeman-turneringens sidste runder - forventes at give turneringen en særlig prestige-status, og det forventes ligeledes, at der vil blive sendt live på nettet fra de øverste brætter i turneringen.

Tilmelding skal ske senest søndag d. 17. april.

 
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk