Copenhagen Chess Challenge 2016

19-04-2016

12. Copenhagen Chess Challenge starter onsdag 20. april

Traditionen tro afholder BMS Skak turneringen ”Copenhagen Chess Challenge” her i Bededagsugen på Tapeten i Ballerup. Der er pt. tilmeldt 70 deltagere til denne GM/IM-turnering, hvor der er 7 GM’er og 4 IM’er i toppen af feltet, og hvor der spilles 9 runder fra onsdag 20. april til og med søndag 24. april.

Der er mange gengangere i feltet hvert år, og af de 5 højstratede har 4 allerede spillet med i tidligere CCC-turneringer – nemlig nykårede Danmarksmester Mads Andersen, svenske Jonny Hector og Daniel Semcesen og islandske Henrik Danielsen. Til gengæld er feltets højstratede spiller, den franske stormester Adrien Demuth, med i CCC for første gang, og det bliver spændende at følge franskmanden, som vandt over ingen ringere end tidligere VM Vishy Anand i januar i Gibraltar-turneringen! (Se billedet).

CCC-feltet har en fin fordeling i hele ratingintervallet fra ca. 2500 og ned til ca. 17-1800 – med spillere på alle styrkeniveauer og fra mange nationer. Det skal nok blive en spændende turnering, og der er også tradition for at der opnås GM- og/eller IM-normer i CCC-turneringerne, så det får vi nok også i år.

Man kan stadig nå at tilmelde sig CCC helt frem til deadline kl. 17:30 på spillestedet, hvor man kan registrere sig fra kl. 16:00 onsdag - eller tidligere på hjemmesiden (link nedenfor).

Der planlægges at sende live fra 29 brætter i CCC. Links og anden info kan findes på turneringens hjemmeside her:

www.copenhagenchesschallenge.dk
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk