Politiken Cup 2015

24-05-2015

årets udgave af Politiken Cup afvilkes  fra lørdag 25. juli til søndag 2. august og er igen i år henlagt til LO-Skolen i Helsingør. Hovedbegivenheden bliver den traditionelle 10 runders Open hvor hovednavnet pt er den franske stormester Laurent Fressinet som har 2712 i rating, Udover Fressinet er der i øjeblikket tilmeldt 220 deltagere, heriblandt 26 stormestre.

I lighed med tidligere år, har KSUs bestyrelse besluttet at give et "kørselstilskud" til medlemmer af 1. hovedkreds på 200,-. Kørselstilskuddet er betinget af A-medlemskab af en klub i hovedkredsen i 1., 2. og 3. kvartal 2015. Bemærk at kørselstilskuddet kun gives til betalende deltagere. Oveni kørselstilskuddet, så kan alle tilmeldte også spare 100 kr hvis man tilmelder sig (og betaler indskuddet!) senest 1. juli.

I lighed med de tidligere år, vil der igen i år være en række sidearrangementer hvor det ikke kræves at man også deltager i hovedturneringen. Pt kan man på turneringens hjemmeside tilmelde sig; Lynturnering, Parlynturnering, Simultan, DM i opgaveløsning og Børnecup. Derudover forventes det at vi afholder 3 foredrag med henholdsvis Mihail Marin, Jan Timman og Jacob Aagaard samt en skakquizaften, hvor det i sagens natur er en god idé at have en rimelig god skaklig baggrundsviden.

Tilmelding til hovedturneringen og/eller sidearrangementerne sker på turneringens hjemmeside, Politiken Cup 2015

 
Copyright 2005-2008 Københavns Skak union.      DHTML Menu By Milonic JavaScript Kontakt : webmaster@ksu.dk | formand@ksu.dk