Invitation til sommerskak-turnering for børn og unge
af Henrik Andersen     11/5-2023

Skak for sjov og Dansk Skak Union inviterer til sommerskak-turnering mandag den 17. juli, tirsdag den 18. juli og onsdag den 19. juli, alle tre dage kl. 13.00-16.00 i Skak for sjovs lokaler, Falkoner Alle 36, 2000 Frederiksberg. For alle børn fra årgang 2011 eller senere og med et ratingtal på højst 1200. Se invitation og mulighed for tilmelding.

 

Sarah Derlich vandt børne-DM i opgaveløsning
af Henrik Andersen     26/3-2023

Lørdag den 25. marts dannede Skak for sjovs lokaler på Frederiksberg rammen for danmarkshistoriens første danmarksmesterskab i opgaveløsning for børn på 12 år og yngre. I alt 25 børn deltog i konkurrencen, som blev vundet af Sarah Derlich, Nørrebro Skakklub, og med sølv og bronze til henholdsvis Charlie Birch Bohr,Skak for sjov, og Anders Askjær Mikkelsen, som spiller både i Gentofte Skakklub og Skak for sjov. Læs mere på Junior-Set og sket siden.

 

Fuldt hus i Valby Skakklub til afsluttende Junior Grand Prix
af Henrik Andersen     19/3-2023

Med 74 deltagende børn og unge i sæsonens sjette og afsluttende Junior Grand Prix (JGP) var der fuldt hus søndag den 12. marts i Valby Skakklub. Det var her det hele skulle afgøres, og der var spænding til det sidste om fordeling af pokalerne efter det sindrige JGP-pointsystem. I alt deltog 138 børn i de seks JGP'er, og det er den hidtil flotteste tilslutning til KSU's JGP-turneringer.

Se resultaterne på Junior-Set og sket siden.

 

Gentofte Skakklub indbyder til juniorvenlig aftenturnering
af Henrik Andersen     6/3-2023

Som noget nyt indbyder Gentofte Skakklub til ratet turnering for alle under 1.800 med en betænkningstid på 60 minutter til hele partiet. Formatet betyder, at man kan spille en aftenturnering og få sit ratingtal afprøvet samtidig med, at man kan komme rimelig tidligt hjem. Turneringen spilles torsdage den 13/4 (1.runde), 20/4 (2.runde), 27/4 (3.runde), 4/5 (4.runde), 11/5 (udsatte partier afvikles) og 25/5 (5.runde) i Byens Hus i Hellerup. Hellerupvej 22, 2900 Hellerup. Se hele invitationen og mulighed for tilmelding.

 

Skak for sjov og Caissa vandt KM i juniorholdskak
af Henrik Andersen     5/3-2023

20 juniorhold fra københavnske skakklubber var med fra start, da Københavns Skak Union holdt københavnsmesterskab for juniorhold lørdag den 4. marts i Ishøj. Skak for sjov vandt Mestergruppen foran Amager Skakforening, og Caissa fra Gladsaxe, Ishøj 2 og "Kongerne" fra Skak for sjov fik henholdsvis guld, sølv og bronze i Basisgruppen. Læs mere under Junior-Set og sket siden.

 

Skoleskak-turnering i gode rammer på Frederiksberg
af Henrik Andersen     8/10-2022

Københavns Skoleskak og foreningen Skak for sjov stod for det årlige kredsmesterskab i skoleskak i Storkøbenhavn søndag den 30. oktober i de lyse og venlige lokaler i Kulturhuset KUBE. 117 børn og unge deltog. Se resultater fra turneringen på Skak for sjovs hjemmeside.

 

Diplomer til alle til københavnsmesterskaber i skak for ungdom 2022
af Henrik Andersen     28/9-2022

Lørdag den 24. september spillede 48 børn og unge med i det åbne Københavnsmesterskab for ungdom arrangeret af Københavns Skak Union og BMS (Ballerup Måløv Skakklub). Der var diplomer til alle efer flere timeres fight med fair play. Se resultater fra turneringen.

Spil med i skak-turneringer

Alle børn og unge, som er medlemmer af Dansk Skak Union, er velkomne til at spille med i turneringer arrangeret af unionens klubber og kredse.

Se indbydelser og muligheder for tilmelding på Dansk Skak Unions hjemmeside.