Tilmeld dit barn til Junior Grand Prix
af Henrik Andersen     17/10-2022

Det er med glæde, at Københavns Skak Union (KSU) i samarbejde med lokale skakklubber inviterer alle skakglade børn og unge til Junior Grand Prix (JGP). En JGP-turnering varer én dag, og der er normalt seks af dem om året. De er især for børn, som er medlemmer af Dansk Skak Union (DSU). Børn, som ikke er medlemmer af DSU, kan prøve at deltage i to JGP-arrangementer inden evt. medlemskab.

Se indbydelse og mulighed for tilmelding til:

Til alle JGP får børnene point for at deltage, så jo flere turneringer, de er med i, jo bedre bliver det samlede resultat.

Læs mere om retningslinjer for JGP-turneringerne.

Efter hver JGP-turnering vises den samlede stilling i de tre grupper.

 

 

Skoleskak-turnering i gode rammer på Frederiksberg
af Henrik Andersen     8/10-2022

Københavns Skoleskak og foreningen Skak for sjov stod for det årlige kredsmesterskab i skoleskak i Storkøbenhavn søndag den 30. oktober i de lyse og venlige lokaler i Kulturhuset KUBE. 117 børn og unge deltog. Se resultater fra turneringen på Skak for sjovs hjemmeside.

 

Diplomer til alle til københavnsmesterskaber i skak for ungdom 2022
af Henrik Andersen     28/9-2022

Lørdag den 24. september spillede 48 børn og unge med i det åbne Københavnsmesterskab for ungdom arrangeret af Københavns Skak Union og BMS (Ballerup Måløv Skakklub). Der var diplomer til alle efer flere timeres fight med fair play. Se resultater fra turneringen.

Spil med i skak-turneringer

Alle børn og unge, som er medlemmer af Dansk Skak Union, er velkomne til at spille med i turneringer arrangeret af unionens klubber og kredse.

Se indbydelser og muligheder for tilmelding på Dansk Skak Unions hjemmeside.